Mine nye løbesko – Brooks Glycerin 15

Hvordan skriver man sexet om løbesko haha, ja det ved jeg skisme ikke, men her er min “historie”.  (sponsoreret indlæg)

Jeg er jo en glad løber-pige, elsker løb og det bliver fast til 3 gange om ugen, det var mere før, men har fundet en fin balance, hvor der også bliver plads til at træne varieret, styrke kroppen og  specielt min core har jeg haft fokus på.

Derudover er det vigtigt for mig at finde den perfekte løbesko, derfor tester jeg en del sko og giver min erfaring videre til Jer.

Denne måned er turen kommet til “Brooks Dame Glycerin 15“.  Jeg har virkelig glædet mig, der er ingen tvivl om at NYT udstyr er en stor motivation til at komme ud af døren. Der gik heller ikke et sekund før jeg hoppede i dem og kort efter var min første løbetur klaret.


Glycerin modellen er Brooks’ topmodel til den neutrale løber. Jeg har desuden testet løbeskoen af på løbebånd, roligt løb, interval og her i weekenden til et løbe event, hvor jeg løb 10km på tid 39:37, så tror nok denne her model er godkendt.

Her min dom over “Brooks Dame Glycerin 15

  • støddæmpning virkelig god
  • komfort er i top
  • nem at få på
  • blødt og fleksibelt rul i forfoden, ikke noget stof der irreterre eller strammer
  • fed farve
  • meget åndbare   (teste i det Danske vejr, men var ude i fuld sol og 20 grader i går)
  • Pris, mega billigt, den koster 1.500 vejl. Få den til kun 846,-
  • Størrelse alm, men mål altid din sål og tjek skema online

Køb dem nu på løbeshop og så får du et par gratis løbestrømper  med og de er pisse gode! – OG gode løbesko fortjener gode løbestrømper BUM.

Senere på ugen får du også mit nye version II begynder løbeprogram, følg med på bloggen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s