Aftensmad Opskrifter

Homemade ØKO burger

Ingrediensliste (til 4 personer):

Netto:

  • Øko burgerboller 4 pak fra Netto
  • Øko oksekød 6-9% fedt ca 800 gram
  • Øko Ketchup fra Beauvais
  • Øko løg 1 stort
  • Øko tomat 2 store
  • Øko agurk 1 stk.
  • Øko salatMix med Rucola fra Netto
  • Øko pommes frites fra Netto
  • Øko avocado

Irma / Menu

  • Caesar dressing Cardini’s fra Irma (Verdens bedste færdiglavet dressing hvis du spørger os på fitnesspigen)
  • Sweet Baby Ray’s BBQ sauce fra Irma (en ægte bad boy på kcal kontoen, men det hele værd)

Tilberedning: (ca. 22-24 min)

1) Tænd ovnen på 200 grader. Pak alt ud du har købt. Ta en rist ud, bagepapir på, tøm posen med pommes og fordel jævnt og sæt dem midt i ovnen (varmluft ikke grill) De er færdige når de er gyldne ca. 20 minutter, samme tidspunkt, som du faktisk er færdig med de næste 7 punkter, så det passer bare perfekt, don’t stress hihi  🙂

2) Tilberedning af burger bøf. Kød i skål eller på spækbræt, salt og peber på. Form 4 lige store bøffer på ca. 200gram. Mariner bøfferne med Barbecue sauce på den ene side, sæt spækbrættet med bøfferne over ved komfuret eller grillen(skal du bruge grillen, så husk lige at tænd op i god tid, hvis du stadig ahr en god gammeldags med kul).

3) Ta et nyt skærebræt til salaten og en stor skål. Posen med mix salat i en skål, tilføj 1 avocado skåret ud i tern og 2 spsk. dressing. Bland det GODT sammen(der findes ikke noget værre end når folk ikke kan tosse en salad ordentligt) og stil det i køleskabet.

4) Skær 2 store tomater i tykke skiver, et løg i skiver, du skal bare bruge 6 gode skiver og agurk i brede skiver og anret det på en tallerken.

5) Bøfferne steges på en pande på næsten fuld blus i 1 minut på hver side og skru herefter næsten helt ned på blusset og lad dem simre i 5-6 minutter med låg.

6) Ta pomfritterne ud af ovnen og hæld dem i en skål. Burgerboller sættes i ovnen 2-3 min. Hæld lidt Øko olie over pomfritterne, tilføj salt og ryst skålen så pomfritterne bliver vendt godt i olie og salt.

7) Sluk for komfur og ovn, Ta burger bollerne ud, skær dem over og læg på en tallerken.

8) Vælg selv at anret burgerne på følgende måde i nævnte rækkefølge.
– Burger bolle bund, meget salat, bøf, ketchup, løg, tomat, agurk og bolle burger top. Anret med lidt pomfritterne og stil ketchup på bordet
– Eller inviter familien og gæster i køkkenet til byg selv projekt.

Vi elsker denne klassiker pimpet op med Sweet Baby Ray’s BBQ sauce,Caesar dressing og ØKO næsten hele vejen 👌

Velbekommen fra Fitnesspigen 😋

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s