Valg af tasker fra Fitnesspigen ?

Du er en fitnesspige, elsker at træne og dyrke sport, samtidig er det vigtigt for dig med en lækker sports taske til alle dine forskellige ting og sager, når du skal afsted hjemmefra.

Her hos fitnesspigen har vi et udvalg af lækre kvalitets sports tasker fra det populære mærke “2XU og Under Amour” til al mulig slags træning. Samtlige tasker har masser af rummelige designs, så du altid lige kan have lidt ekstra ting med i bagagen 😉

I hver og en af vores sportstasker er der plads til alle de grundlæggende ting som træningstøj, sko, håndklæde, shampoo, deodorant og drikkedunk. Derudover er taskerne forskellige i design og størrelse, så her er det vigtigt at du vælger den der passer til dine behov og formål. På denne måde sikrer du dig den optimale start på træningen og er der noget vi kan lide er det at have styr på sagerne både inden og efter træningen. Samtlige sportstasker har flere mindre rum, så der også er plads til kosmetik, nøgler, pengepung, mobil, og hvad du ellers har brug for. Det er tasker, der kan bruges til alle salgs sportsgrene.

Vi har lavet et blog indlæg om de forskellige modeller og typer, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken taske du skal kigge efter og så er de med på vores favorit liste.

2XU Distance backpack – taske til både træning, hverdag og strandtur

14141759_1761573734100906_8657609461080669026_n (1)
Beskrivelse: NYHED – hvad kan vi sige, igen en lækker rygsæk fra 2XU. Træningstasken er lavet af et ekstrem slidstærk materiale som tåler at blive brugt. 2XU tasken har polstrede og justerbare stropper. Ryggen er lavet med mesh paneler og er afrundet til ryggen, så det giver ekstra støtte og åndbarhed. En perfekt allround taske til dig som er på farten.
3 vigtige WOW factor om denne taske:
– flaskeholdere på begge sider
– eget polstret rum til opbevaring af PC
– flere små opbevaringsrum indvendig
Tasken kan købes til kr. 1199 ,- på fitnesspigens side, det er helt klart en rigtig fed taske til prisen.

Hvad siger vores kunder og ambassadører om tasken:
Kommer snart – tasken er helt ny på shoppen 😉

Shop Distance backpack her


2XU Transition bag – taske til dig som dyrker triathlon 

14045699_1761573760767570_1060464473730763724_n
Beskrivelse:
Lad os bare sige det som det er, denne sportstaske er perfekt til multiatleten, triathleten, svømmeren eller til dig som træner ekstrem meget og har meget tøj/udstyr/mad med i din sportstaske til træning. Et super lækkert design og kvaliteten må siges at være helt i top. Flere vigtige WOW factorer om denne taske:
– et kæmpe rum
– et rum i bunden som er et vådrum
– mange smårum med og uden lynlås.
– 2 drikkedunk rum i siderne/eller til sko
– udtag til musik
– ca. 35 liter
– mål 60cm (høj) x 35cm (bred) x 20cm (dyb)
Tasken kan købes til kr. 1099 ,- på fitnesspigens side, det er helt klart en af vores topseller.

Hvad siger vores kunder og ambassadøre:

Elsebeth Christensen (kunde) “Købt til min datter som træner bl.a. Kettlebell. Tasken er meget rummelig, og behagelig som rygsæk, når hun skal cykle til træning”.
Laila Kristensen (kunde) “Dette er absolut den fedeste, sejeste, mest lækre rygsæk jeg nogensinde har haft mellem hænderne og på ryggen. Lommer og rum er godt fordelt, og placeret praktisk til de forskellige foremål. Super glad for jeg valgte netop denne model” 😉
Nanna Dahlgård (kunde) “Fantastisk taske! nu kan jeg have træningstøj, mad og tilskud med på én gang og jeg får IKKE ondt i ryggen”.
Camilla Lykke (ambassadør) “Den taske redder mig gang på gang – når der på studiet skal svømmer om morgenen, kan det våde håndklæde pakkes ned i det vandtætte rum nederst, uden at gøre bøger og andet i tasken vådt!
Den kan rumme mere end man lige tror, og så er den meget behagelig at have på ryggen pga. den stive/hårde ryg og hofte- og brystspænde – det gør, at den ikke føles tung, trods kæmpe opbakning. Klar anbefaling herfra! Ikke kun til tri, men til all-around taske”.

Shop 2XU Transition Bag her


2XU Gym bag  – taske til dig som træner fitness 

14141567_1761584317433181_1034265651045781764_n
Beskrivelse:
NYHED – Lad os bare sige det som det er, denne sportstaske lugter lagt væk af kvalitet, som vi kender det fra 2XU. Den ultimative sports taske til at have alt dit tøj i. Den er lavet i et kraftig og robust materiale. Den har justerbar stropper med skulderpudder for at sikre fleksibilitet og komfort til og fra træning. Udenpå har den en flaskeholder og der er flere rum indeni. Desuden er der seperat rum til sko. Tasken har beskyttende nitter på bunden som beskytter tasken, når du placere den på forskellige overflader. Der er rum til nøgler og opbevaring med rigelig plads. Denne taske tilbyder masser af komfort, sikker og tilgængelig opbevaring.
Tasken kan købes til kr. 1199 ,- på fitnesspigens side, det er helt klart en lågsus taske.

Hvad siger vores kunder og ambassadør om tasken:
Kommer snart – den er helt ny på shoppen 😉

Shop Gym bag her


2XU Seamless waterproof bag  – taske til både træning og strandtur 

14102396_1761573727434240_6585605601041055194_n
Beskrivelse:  en rigtig smart og funktionel sportstaske både til træning eller en tur på stranden. Materialet er af slidstærkt nylon med en gummiagtig coatning, som gør yderskallen vandtæt. Tasken har to bærehanke samt en længere strop på tværs af tasken, så du både kan bære den over skulderen og på ryggen. Den er smart at have på ryggen, et kæmpe plus når du cykler rundt eller har fyldt den med lidt for meget, så den er mega tung. Kæmpe skulder taske med plads til alt for meget 🙂
Prisen er kr. 899,- kvaliteten og holdbarheden også her er super god.

Hvad siger vores kunder og ambassadører:
Christine Holt (kunde) “Dejlig taske, med plads til alt hvad jeg skal have med. Vandtæt og kan bæres på ryggen, hvilket er et kæmpe plus når man cykler rundt eller har fyldt den med lidt for meget så den er megatung. Eneste minus er, at den har en lidt underlig facon når den er slået helt ud”.

Shop Seamless Wateeproff Bag her


Vi guider dig på vej:-)
Det er vigtigt at du finder den taske der passer præcis til dig og din træning. Her har du vores råd:

1:  Vælg den rigtige størrelse
Ja det siger lidt sig selv, men det er nu rigtig skidt at købe en taske og opdage at tasken enten er for stor eller for lille. Når du køber en taske så læs guideline og anbefalinger, der er forskel på størrelse, design afhængig af typer og modeller. Sørg altid for at vælge en taske der passer til dine behov og formål. Vi forsøger i så høj grad som muligt at sørge for, at det i produktinformationen fremgår, hvor stor og rummelig tasken er og hvilke sports aktiviteter den vil være god til. En anden god måde at få inspiration på, er ved at få andre kunders vurdering.

2: Vælg en taske der sidder behageligt
Er du meget aktiv og har tasken med på cykel, er det vigtigt at vælge en taske med god komfort, som sidder behageligt på ryggen og som kan justeres i stropper og som kan bruges på mange måder.

3: Vælg en taske udfra funktion og praksis
Træner du meget udendørs og i forskellige omgivelser, er det smart at vælge en slidstærk og vandtæt taske. Træner du spinning, svømning eller andet hvor du kampsveder, vil det være smart at vælge en taske med seperat rum til dit svedige tøj og sko. Du skal faktisk bare tænke på en vigtig ting ! Hvilken træning vil du bruge tasken til og vælg udfra det.

5: Skift taske
Hmm….det er ikke ligesom med træningssko, at vi råder dig til at skifte lidt oftere. En sports taske kan du have i lang tid, men er du træt af at din taske mangler et ekstra rum, sidder ubehageligt eller bare ikke opfylder dine behov, råder vi dig til at kigge efter en ny. Det er mange penge at bruge på en taske? Nej det bliver måske 900 – 1200 på et år for en gennemsnits Fitnesspige og tænk over hvad du ellers bruger penge på, hvor du måske burde spare.

Vi håber det hjælper Jer lidt, ellers husk at vi sidder klar på chatten med gode råd og vejledning.

Tjuhaj og så det ellers igang med at kigge efter din nye sports taske og afsted til træning.
Knus Fitnesspigen😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s