Her har du en lækker og nem opskrift på en glutenfri drømmekage. Vi har testet den og den er virkelig god og du kan slet ikke smage at den er glutenfri, hverken på konsistens eller smag. Den er ikke tør og den bliver ikke kedelig dagen efter, så den kan sagtens bages dagen inden den skal bruges. Kagen er super god til både børn og voksne 😉
Ingredienser:
3 bananer
4 hele æg
100 ml mælk (soya el. alm. mælk)
100 g fedtreduceret kokosmel (købes hos Fitnesspigen)
50 g vanilje proteinpulver Linuspro (Købes hos fitnesspigen)
30 g kokosflager
20 g sukrin (købes hos Fitnsspigen)
2 tsk bagepulver
Fyld:
40 g smør
70 g kokosflager
70 g sukrin (købes hos Fitnesspigen)
25 g sirup gold (Købes hos Fitnesspigen)
40 g mælk (soja el. alm. mælk)
Sådan gør du:
Mos banerne i en skål. Tilsæt herefter proteinpulver, kokosmel, kokosflager, Sukrin og bagepulver. Bland æg og mælk i og rør kraftigt rundt. Hæld blandingen i en smurt kageform og bag den på 160 grader i 25 minutter. Ta kagen ud og sku op for 220 grader. Smelt smør, Sukrin, sirup, mælk og kokosflager sammen i en gryde og kom fyldet oven på kagen. Stil kagen i oven igen og bag den i yderligere 6 minutter. lad kagen køle af.
SE HER:
Fedtreduceret kokosmel, sukrin, sirup gold og Linuspro proteinpuler kan købes hos Fitnesspigen.
Velbekommen 😉