Valg af træningssko fra Fitnesspigen ?

Du er en fitnesspige, elsker at træne og røre kroppen og så går du også en lille smule op i dit udstyr og tøj til din træning. En vigtig ting er et par gode trænings sko, som er med til at gøre din træning meget bedre og ikke mindst skåne din krop for skader og belastninger.

Her hos fitnesspigen har vi et udvalg af super gode sko fra det populære mærke “Skechers” til al mulig slags træning.  Vi har lavet et blog indlæg om 6 forskellige modeller og typer, som kan give dig inspiration til hvad du skal kigge efter og så er de på vores favorit liste.

Længere nede på siden kan du læse om vores råd til valg af sko og hvad vi anbefaler dig at bruge.

Skechers GOfit 3 – sko til fitness og træning
Gowalk
Beskrivelse: Wauw så er den her, få det bedste ud af din træning med den nye GOfit 3 træningssko. Et super lækkert design og let fitness sko fra serien Go-fit. Selve kvaliteten må også siges at være i top. Skoen har bløde og fleksible letvægtssåler, som gør at den næsten ingenting vejer. Skoen er lavet i et lækkert blødt materiale i farverne sort/hot pink og med hvid sål, virkelig flot. Både materiale, komfort og funktion er i orden. Den lette vægt og fleksibilitet gør at du hurtigt vænner dig til at have dem på og det føles utroligt behageligt under din træning. Skoen kan også sagtens bruges som fritids sko, det bestemmer du helt selv.
Vær opmærksom på at skoen er lidt stor i størrelsen, så vi råder dig her til at gå et nummer ned i størrelse.
Skoen kan købes til kr. 799 ,- på fitnesspigens side, det er helt klart et par rigtige fede sko til prisen og så har vi lige fået dem hjem.
3 vigtige WOW factor om denne sko
– Meget feminint look, den er smal i looket
– Bakteriel behandling, den kommer ikke til at lugte
– unik “SQUISH” teknologi sammen med Deres exclusive Resalyte® materiale, som gør den super blød og fleksibel
Størrelse: Gå 1 hel str. ned i forhold til Asics og Nike (denne model fås også i ½ størrelser)

Shop GOfit 3 her


Skechers GOrun 4 – til mellem løbeture (3 – 10 klik)

13995_LMHP-fitnesspigen
Endnu et par super fede løbe sko fra Gorun 4 serien. Skoen har et super fedt design med friske neon farver. Det er den næste generation inden for neutrale løbesko. Designet til hastighed med innovative Performance teknologier til at fremme en midtfodslanding og barfodet løbeoplevelse, samtidig med den tilbyder støddæmpning til at absorbere stød fra hver landing.
Prisen er kr. 899,- hvilket er ok, kvaliteten og holdbarheden også her er super god.
Størrelse: Gå 1 hel str. ned i forhold til Asics og Nike

Shop Skechers GOrun 4 her

 

Skechers GOrun 4ride – til mellemlange og lange løb

Skechers_GOrun4ride_13854_BKHP_fitnesspigen-1000x800 Skechers-Go-Run-4-ride-Fitnesspigen13998_HPLM_F

Beskrivelse: 
Super fed løbesko fra Go-Run4 Ride serien. Skoen er først og fremmest en fantastisk løbesko, kan også bruges til fitness og fritid. Den er lavet i vildt flotte farver, pink, grøn, hvid og gul, meget flot farvesammensætning. Skoen er lavet med en skjult 4mm vippesål, der gør, at man altid vil lande på sin mellemfod og derved skåne både knæ, ryg og led ved at undgå de hårde stød fra hælen. Skoen er utrolig let og fleksibel og der er en super god stødabsorbering under hele bunden. Skoen vejer kun 140 gram og så er prisen på 899,- også helt i orden for et par super kvalitets løbesko. Overvej denne model hvis du løber meget og langt. (langt over 10 klik)  Vi har selv løbet 1/2 marathon i denne sko.
Størrelse: Gå 1 hel str. ned i forhold til Asics og Nike (denne model fås også i ½ størrelser)

Shop Skechers GOrun 4 ride i Sort / Pink

Shop Skechers GOrun 4 ride i Multifarvet


Skechers GOrun 3 Nite Owl – til korte og hurtige løbeture (3 – 10 klik)

Skechers GOrun 3 Nite Owl13884HPLM_HPLM
Beskrivelse: 
Skechers GOrun 3 nite Owl er den næste generation inden for traditionelle løbesko. Designet til hastighed med innovative Performance teknologier til at fremme en midtfodslanding og barfodet løbeoplevelse, samtidig med den tilbyder støddæmpning og beskyttelse mod stød. Ideel ved løb i mørke omgivelser, selvlysende teknologi, der frembringer en intens lyseffekt i svagt lys eller mørke. Vi anbefaler denne løbe sko til korte og tempo ture.
Skoen er på udsalg, sat ned fra 799 til 599,- der er kun få størrelser tilbage.
Størrelse: Gå 1 hel str. ned i forhold til Asics og Nike (denne model fås også i ½ størrelser)

Shop Night owl her


 

Vi guider dig på vej 🙂
Det er vigtigt at du finder de helt rigtige sko til det rigtige formål, skoene skal gerne passe præcis til dig og din træning. Her har du vores råd:

1:  Vælg den rigtige størrelse
Ja det siger lidt sig selv, men det er nu rigtig skidt at få en sko sendt og opdage at skoene enten er for små eller for store. Når du køber sko så læs guideline og anbefalinger, der kan være forskel på størrelser afhængig af typer og modeller. Sørg altid for at have lidt luft til dine fødder. Støder du på fortil med tæerne, vil din trænings oplevelse ikke blive super god og behagelig – og NEJ sko’en giver sig ikke fortil 🙂
Prøv skoene en ekstra gang, gå rundt i dem og mærk efter hvordan de er at have på. Vi forsøger i så høj grad som muligt at sørge for, at det i produktinformationen fremgår, om skoen er mindre eller større i størrelsen end standarden. En anden god måde at finde ud af det på er ved at få andre kunders vurdering. Vær også OBS på at prøve skoene på begge fødder, der kan være forskel på din højre og venstre fod g så er det vigtigt at du vælger den størrelse der passer til din største fod, en sål kan hjælpe her og der er ekstra såler med i de fleste modeller sko fra Skechers.

2: Vælg sko der sidder behageligt
Nogle gange kan vi blive al for optaget af look og farver på sko end af komfort og hvor godt de sidder. Her er det vigtigt at du lige lukker dine øjne og mærker efter. De skal sidde behageligt om foden, du skal trods alt tænke på at dine fødder hele tiden er på hårdt arbejde især under træning. Så luk øjnene og mærk efter, men når det er sagt, JA så skal den sørme også se godt ud hehe.

3: Vælg sko med den rette stødabsorbering og udfra funktion og praksis
Der er meget forskel på hvor meget og lidt stødabsorbering der skal være i en sko, det kommer meget an på hvilken træning du udøver. Du skal faktisk bare tænke på en vigtig ting ! Hvilken træning vil du bruge skoen til. Så er det til løb, så er det faktisk ikke smart at bruge samme sko til anden træning. For en sko slides forskelligt, alt efter sporten. Så dyrker du både løb og Fitness, så vælge en sko til hver aktivitet!

5: Skift sko
Som løber siger man som tommelfingerregel at du skal skifter efter hver 800-1.000 km, Hos Fitnesspigen mener vi dog at du bør skifte lidt oftere mellem 500 – 800 km. Sko slides og specielt hvis du træner meget udendørs. Hvis du er en “tung” løber eller du har behov for ekstra meget støtte, som Ride 4 modellen giver, skal du også skifte oftere. Så du er sikker på du har støtten, ellers kommer skaderne snigende. Det er mange penge at bruge på sko? Nej det bliver måske 1.500 – 2.000 på et år for en gennemsnits Fitnesspige og tænk over hvad du ellers bruge penge på, hvor du måske burde spare og tænke lidt på dine fødder, som skal bære dig hele livet. Tænk på du faktisk kan løbe 100 x 5km ture i et par sko, det er jo alligevel meget, eller hvis du er skarp og lige napper ca. 24 x ½ marathons = 500 km.

Vi håber det hjælper Jer lidt, ellers husk at vi hos Fitnesspigen’s har uddannet løbe Coach’es på chatten på fitnesspigen.dk, hvor vi sidder klar med gode råd og vejledning.

Tjuhaj og så det ellers igang med at shoppe sko og afsted til træning.
Knus Fitnesspigen 😉

44 thoughts on “Valg af træningssko fra Fitnesspigen ?

 1. Mona Hansen

  Jeg synes min datter Tina kunne bruge et par dejlige træningssko, hun går i fitness 4 gange om ugen plus hun også løber, då hvis hun kunne vinde ville det være dejligt at overraske hende.
  Skulle hun være heldig bruger hun str. 37
  Mef venlig hilsen
  Mona

  Liked by 1 person

 2. Maria Olsen

  Wow, kunne helt sikkert godt bruge så smækre et par sko til fitnesscentret hvor jeg arbejder (og træner)! De gamle sko er tyndslidte og medlemmerne ville falde i svime! Hvis jeg er så heldig at vinde, bruger jeg str. 38.
  Mvh Maria Olsen

  Liked by 1 person

 3. Sarah Steensen

  Det, som jeg synes er super fedt ved de nye Gofit3-sko, er for det første det feminine look med de lyserøde og sorte farver, som samtidig også giver en fed kontrast tilhanden. Det er lige min stil! 🙂 For det andet, så lyder “SQUISH”-teknologien som en helt fantastisk og praktisk ting. Jeg har virkelig brug for fleksible træningssko, da jeg i fitnesscenteret bevæger mig på mange måder og hastigheder (cardio, styrketræning, crossfit osv.), så fleksibilitet er et must for mig! Udover både letheden og fleksibiliteten, så er den bakterielle behandling mega lækker… ingen gider et par illelugtende sko efter træning, som skal stå i lang tid udenfor og lufte af for ikke at få éns skab til at stinke 😀

  Jeg synes, at jeg skal vinde disse sko, da jeg dyrker motion ca. 5 gange dagligt og ha derfor brug for et par fleksible, lette og komfortable sko at kunne træne i. Et eller to par er ikke nok, og dem jeg har er ikke helt nye længere… Og så er de jo bare super fede, og ville helt klart lige være mig. De passer perfekt til resten af mit træningskab med tøj osv. 🙂

  Liked by 1 person

 4. Karin Hasager

  Hej Fitnesspigen!
  Sikke nogle fede sko – lækre pang farver og skønt at de fås i halve størrelser da det er et tilbagevendende problem for mig.
  Jeg begyndte at træne da jeg stoppede med at ryge for 2 år siden. Nu løber jeg – spiller fodbold og går i motionscenter. Med 15 kg smidt er mine løbesko blevet for store og jeg kompenserer med strømper…ikke helt optimalt – så det ville være dejligt at kunne forkæle fusserne ☺

  Liked by 1 person

 5. Mia Lund Larsen

  Fed blog !!
  Jeg er ny i det med at løbe … Jeg har stor erfaring med træning generelt, men løb er nyt for mig … Og jeg synes det er SÅ svært. Men det er HER jeg vil bruge mine kræfter det næste langecstykke tid … Jeg VIL lære det.

  1. Det nye GOfit3 sko er super fede … Især farve mulighederne er jeg vilde med.
  Jeg har sludren del trænings sko op – de har alle været sorte 🙂 … Så KLART synes jeg at farverne er det fedeste. Nå ja og så de blændende anmeldelser mærket generelt får.
  2. Hvorfor jeg gerne vil vinde … Fordi jeg endnu ikke har fundet mig et par løbesko … Og hvis jeg vinder, vil jeg se efter et par der kan bruges dertil … Og som bonus få mine første træningssko med fede farver 😊

  Liked by 1 person

 6. Anja Bengtsen

  Jeg træner 7 dage om ugen så det vil være rigtig dejligt at have to par sko. Nogle dage når de ikke at tørre ordentligt inden de igen skal i aktion. GOfit 3 er lige min sko da jeg er vild med pink og så passer den til min træning.

  Liked by 1 person

 7. Lisbeth

  Jeg løber meget året rundt og i vinterhalvåret laver jeg gymnastik på et stort opvisningshold. Jeg KAMP sveder altid og har derfor liiiidt udfordringer med at holde mine sko “stinkfri”. Tøj kan nemt vaskes og tørres, sko kan (og bliver) altid luftet meeen synes ikke det er særligt charmerende med ildelugtende fødder. Så det fede design OG det at der er brugt tid på at udvikle nogle sko med mindre lugtgener ligger lige til højrebenet til mig 😊😊
  Hvis jeg vinder vil jeg gerne have en str 37.5 og jeg lover at give respons på om de virker mht lugtgener 😉 Er ikke i tvivl om skoens andre funktioner….

  Liked by 1 person

 8. Gitte Frigaard Nielsen

  Hej ❤
  1000 tak for en smadder lækker konkurrence, jeg har lææææænge skelet kraftig til Skechers sko og overvejet om det er dem, som skal forkæle mine fødder.
  Når jeg er vild med Skechers, og de nye Gofit3, handler det om flere ting, og her må til tilstå at det kun er ud fra det jeg har læst og ser at jeg skriver ❤
  Jeg er vild med skoenes mange vilde fede farver, har dog altid en tendens til selv at falde for det nemme valg med SORT :), men Skechers farver gør virkelig en i godt humør.
  Så er jeg fascineret af at de er så lette, jeg hader bare at have tunge sko på fødderne, føler virkelig at jeg går med blyklodser på når sko bliver tunge.
  Hvad angår Gofit3, så er de bare total feminin fede i farverne, og så er de både pink og sorte, ret fedt. Den bakterielle funktion synes jeg er møg fed, mine fødder kommer altså til at hørme når jeg sveder 🙂 griner. Og så er de lette, det er da perfekt.
  Jeg skal vinde fordi jeg i den grad trænger til nye træningssko i en god kvalitet, så jeg for alvor kan gøre noget ved mit løben. Jeg skal 14 dage til Kroatien næste sommer og skal bare være fit forfight.

  Like

 9. 1. Super fedt at den både har bakteriel behandling mod lugt og er så fin og feminin på samme tid. Det er der behov for når de bruges tit 😉
  2. Endelig en sko hvor man kan være være både stærk og rå, samtidig med at man udstråler noget lækkert kvindeligt! “strong is the new beauty!

  Da jeg er idrætslærer på en folkeskole, og selv er utrolig aktiv idrætsudøver i min fritid, ville det være fantastisk at være klædt lækkert på I timerne. De unge mennesker i 6.-9. klasse ligger jo mærke til alt hvad man render rundt i.
  Så får I også en gratis levende reklamesøjle 😉

  Like

 10. Marie

  De nye GOfit 3 ser virkelig fede ud! Det er vigtigt for mig at mine træningssko er behagelige, men samtidig støtter foden.
  Jeg synes, at jeg skal vinde fordi jeg gerne vil tabe mig nogle kilo og derfor er jeg gået i gang med at spise sundt og gå i fitness😉

  Like

 11. Ditte Mikkelsen

  1. Den ik komme til at lugte. Dejligt! Skønt den er let, blød og fleksibel.
  2. Elsker at ha bare fødder i mine sko så de vil passe mig 100%

  Like

 12. Jeanette

  De ville være så fede at vinde og da der er store krav til mine sko netop fordi jeg dyrker jumping fitness 2 gange om ugen og løber og styrketræner så er det bare vigtigt at de er iorden. Jeg synes specielt designet er fedt og farverne er med til at gøre en farverig hvis man somregel kun træner i sort😊
  Jeg bruger str 43 så håber de kan fåes i min str.
  Mvh jeanette

  Like

 13. Rikke Borgbjerg

  For præcis to år siden, lå jeg på hospitalet efter en stor kræftoperation i underlivet, som blev efterfulgt af kemo. Jeg er heldigvis rask i dag godt hjulpet på vej af den træning, jeg gik i gang med under kemoforløbet og som jeg stadig holder fast i, da den giver energi og velvære.
  De super lækre lette go fit sko vil med deres fede design og smarte farver minde mig om, at jeg har vundet kampen, hver gang jeg tager dem på til træning.
  Skulle jeg være så heldig bruger jeg str 39

  Like

 14. Anita Jensen

  De er mega super fede og det sur ud til at der er god støtte og jeg skal helt sikkert vinde da jeg træne 4-5 gange om ugen, så mine sko bliver hurtigt slidt og kunne virkelig godt tænke mig at se om jeg kan finde nogle med bedre støtte end de Nike jeg altid har sværget til.
  Døjer lidt med knæ og Skinnebensbetændelse, så at de passer perfekt er vigtigt!

  Like

 15. Jeg dyrker meget alsidig fitness, hvor der kræves rigtig meget af de sko, jeg bruger. En let, fleksibel og komfortabel sko er ikke let at finde, men denne sko lader til at ramme plet 😄😄

  Like

 16. Karina Søgaard

  Jeg synes det et fedt at de er så lette og så at de ikke kommer til at lugte.
  Det kunne være så fedt at vinde et par eller et par til at gå power walks i. Dey skal være en str. 36, hvis jeg vinder 🙂

  Like

 17. Kære Fitnesspigen

  Jeg trænger helt afsindigt til nye træningssko, efter mange år på SU har det været nedprioriteret, til trods for at jeg ved hvor vigtigt det er med en god sko. Dét at skoen er så fleksibel og at den ikke kommer til at lugte af sved, syntes jeg er specielt fedt, da jeg danser Zumba og styrketræner flere gange om ugen. At den så også passer til det meste af mit træningstøj, da der er pink på er bare et ekstra plus. Ville være en helt perfekt fødselsdagsgave når jeg om lidt runder fyrre 🙂

  Like

 18. Lærke Jørgensen

  Jeg vil gerne vinde disse sko, fordi jeg giver den gas på fitnesspigens outdoor-træning 🙂
  Jeg kan rigtig godt lide at skoen er så let, og samtidig er rigtig flotte!

  Like

 19. Emma Mikkelsen

  Nøj hvor er de fede! Er vild med farvesammensætningen og ja….whats not to love :D?!
  Jeg har selv haft store problemer med motivationen, overspisning og what not… har mange gange meldt mig ind og ud af fitnesscentre, været på diverse diæter, og det har bare resulteret i noget at en svingende vægt!
  NU føler jeg mig mere klar end nogensinde, og jeg har min kæreste ved min side som træner med mig. De overskydende kilo skal bare væk!
  Men da pengene ikke er store, har jeg måttet nøjes med et par aflagte knock-offs fra “Nike” som mine træningssko. Jeg kan sagtens mærke, at de ikke gør noget godt for mig når jeg træner!
  Derfor håber jeg inderligt, at jeg kan vinde disse sko, så jeg virkelig kan gi’ den gas uden at få smerter pga forkert udstyr!

  Like

 20. Judith Gubi

  De ser så gode og looket er da også bare i orden. Ville gerne vinde et par til mon datter som er begyndt i fitness og fuldstændig bidt af det. Desværre har hun kun løbesko som hun ikke synes er helt optimalt. Så kunne være skønt at prøve et par rigtige fitness sko af, og så fra SKECHERS😊hun bruger normalt 40,så ønsker 39.

  Like

 21. Hvad synes jeg er fedt ved de nye GOfit 3 træningssko: En kvalitetssko er jo alfa og omega i al træning så det er et vigtigt kriterium. At de så næsten vejer ingenting og har den ny “SQUISH” teknologi sammen med Deres exclusive Resalyte® materiale, er virkelig super vigtigt i forhold til følelsen, når jeg træner og glæden ved at løbe. At der så er super flotte og en lækker farve er så dejligt! Så når både materiale, komfort og funktion er i orden – så det vel bare det 🙂

  Hvorfor skal jeg vinde dem: Fordi de gamle er slidt ned og jeg trænger vildt meget til et par nye, såvel løbe som fitness sko. Jeg elsker at træne og gerne med disse 🙂 Så de skal være SÅ velkomne! Normalt er jeg en alm. str. 38.

  Like

 22. MajBritt Wehnert

  Hej. Hvor er det lækkert med god og virksom vejledning – og så ville de bare passe perfekt til mit løb. Jeg har trænet mig op fra et minimum i april og står for mit første halvmarathon i november. Det bliver så fedt!
  Tak for god rådgivning (specielt på Facebook) 🙂

  Like

 23. Mia Pors

  Det fede ved skoene er, at der findes forskellige typer alt efter, hvad man skal bruge dem til og at de samtidig har et fedt letvægtsdesign med mange farver 😀
  Det ville være så fedt at vinde et par nye træningssko, da jeg går i fitness 3-4 gange om ugen og også løber et par gange om ugen, og de par sko jeg har nu er begge ved at være slidte!

  Like

 24. Katarzyna Rutkowska

  Jeg synes det er et super lækkert design og det er fedt, at de er så lette 🌞 Jeg skal vinde dem fordi jeg trænger til nye træningssko i en god kvalitet, så mine løbeture bliver endnu bedre og jeg kan komme til at løbe endnu flere kilometer 😆😊

  Like

 25. Jeanett lind

  Tak for en god og informativ artikel.
  Jeg startede først med at løbe i en alder af 49 og er blevet helt bidt af det.desværre må jeg nu holde pause fordi jeg åbenbart har løbet i de forkerte sko. Har været hos en fys og fået af vide at jeg underpronerer. Derfor ønsker jeg mig nye sko, så jeg kan komme igang igen, men som enlig mor må pengene ofte prioriteres anderledes. Derfor ville det være intet minde end fantastisk at vinde et par af jere megaflotte sko.

  Like

 26. Skechers GOrun 3 vil være de perfekte trænings/fritidssko for mig. En af de bedste ting ved skoen er, at de har aftagelige indlægssåler. Jeg har håndlavede indlægssåler efter en knæoperation, og er sikker på, at disse sko vil være perfekte til træning i fitness-centeret – både til styrke og holdtræning.
  Jeg kan også sagtens se dem til en kjole til det sporty look!
  En lækker neutral sko i sort.

  Like

 27. Signe

  Jeg kunne virkelig godt bruge et par sko til Powerwalk, så derfor ville GoWalk 3 passe mig perfekt. Jeg har mig et par løbesko, men må sande at løbeturene ikke siger mig noget, og jeg synes at det er meget sjovere at gå en Powerwalk tur med en veninde under armen og tale om stort og småt imens ☺️

  Like

 28. Anya

  ☀ Jeg dyrke styrketræning,men har over noget tid tænkt en del over at begynde med power walk,da jeg har hørt så meget godt om det. Meeeen….det er kun blevet ved tanken.
  Nu er chancen her for at komme i gang – og det vil være herligt !
  Så jeg er klar til afgang 😉 ☀

  Like

 29. Irene weinrich

  Det er helt klart en super lækker sko i meget feminine farver, letvægt og lugtfri er ekstra store +++ Ville elske, at starte mit nye job i fitness branchen med et par lækre sko som dem 😊💪

  Like

 30. Lene Radby

  Vildt fede sko at se til. Lige mine farver, de vil passe perfekt til alt mit træningstøj, som er lyserød/pink, lilla, sort og grå 😃.
  Super smart med den bakterielle behandling, så de ikke bliver sure. Jeg trænger til et par nye sko. Jeg styrketræner 4 gange om ugen og løber én gang nogen gange to, men så træner jeg én dag mindre.
  Træning er vigtig for mit velbefindende og min livsglæde. Og man skal altså ikke gå ned på udstyr. Vi vil jo gerne se godt ud, mens vi sveder 😜💪

  Like

 31. Malype@live.dk

  Jeg er vild med looket, at de er bøde og helt klart at de er lugtfri. Jeg har snart slidt mine første og elskede par sketchers op. Har ellers altid være til Nike og kun Nike, men jeg er overbevist, Sketchers er fantastiske. Så et par nye der kan være med til at gøre mine Nike misundelige, vil være så dejligt.

  Like

 32. Camilla Christensen

  Træningsskoene har en superfed farve og god støttefunktion. De vil passe perfekt til min træning. Jeg træner pilates, bodycombat, bodyattack og step tre gange om ugen. Ville være så fedt med et par nye træningssko:-)

  Like

 33. Bolette Degn

  Jeg synes, at det fede ved de nye GOfit3 først og fremmest er, at de skulle være yderst behagelige at have på under træningen grundet dens vægt og fleksibilitet. Lige pt har jeg et par træningssko, hvor komforten ikke er lige så god, hvilket er en grund til at de ikke er yderst behagelige fx at løbe i. Det med “SQUISH” teknologien er også virkelig fedt, og gør at komforten og “mulighederne” med skoen bliver forbedret.
  Skoenes design med det lyserøde og sorte er meget lækkert. Jeg kan godt lide, når der er lidt farve på træningssko, jeg synes det får et mere sejt look.
  At de så har fået bakteriel behandling, så de ikke lugter er vel bare et kæmpe plus, så når det nu er de tre WOW effekter der er blevet nævnt, kan man kun sige at det er et virkeligt fedt par sko, som jeg virkelig gerne ville have. Jeg vil gerne vinde dem, fordi jeg egentlig har brug for at få udskiftet både mine løbesko og mine træningssko til fitness, og disse sko ville bestemt kunne erstatte et af de par! Jeg er vild med designet, hvilket er meget anderledes fra de Nike og Adidas sko jeg har, og komforten lyder virkelig lækkert, og da jeg har haft småskader, har jeg brug for lige præcis den slags sko:)

  Like

 34. Elena

  Jeg synes helt klart, at skoen har et plus i dens lette vægt og fleksibilitet i sålerne, der er guld værd. Desuden er det endnu et plus, at de kan bruges både til hverdag og træning.
  Jeg håber, at jeg er den heldige vinder, da jeg efter en lidt for lang sommerferie virkelig trænger til at komme tilbage på sporet igen, og finde de sunde vaner frem igen – hertil vil et par nye sko hjælpe på motivationen – Det er jo altid lettere at komme afsted, når man har noget lækkert at tage på

  Like

 35. Sandie Ravn

  Det der er fedt ved den er helt klart komforten og det er det der er vigtigt for mig da jeg døjer utroligt meget med smerter i fødderne. Og så er designet også topfedt! Og at de antibakterielle er endnu et plus!!! Super Nice sko! 😃
  Jeg skal vinde fordi jeg døjer med mine fødder og har hørt så meget godt om dem men økonomien er ikke til at udskifte mine 2 år gamle Nike free. 😔
  Jeg håber jeg er heldig ❤❤

  Like

 36. Veronika

  Jeg synes at den nye GOfit3 har et super lækkert design og er blød og fleksibel. Skoen er virkelig flot i farverne sort/hot pink og med hvid sål. Den er meget let og ser meget behageligt ud.
  At den har bakteriel behandling, så den kommer ikke til at lugte er også kæmpe plus.
  Jeg kunne virkelig godt bruge denne superlækker træningssko når jeg starter til cross fit igen om 2 uger da jeg kun ejer et par gamle zumba sko som ikke er så behagelige at have på mere. Jeg er født med hoftedysplasi og har brug for at holde mig i form så mine hofter holder i lang tid endnu.😉 Det er derfor vigtigt for mig at træne i højt kvalitets sko som disse helt sikkert er. 👍😊 Håber virkelig at det er mig som vinder. 🙏🍀
  Mange hilsner
  Veronika

  Like

 37. Jeg kunne rigtig godt bruge et par nye trænings sko pga jeg for 2 måneder siden brækkede min storetå og fik et grimt brud samt betændelse og en smadret negl.
  Tåen er stadig meget hævet selvom jeg ikke mærker noget til bruddet mere.
  Jeg trænger bare så meget til at komme ud og løbe lidt igen, bare nogle små ture men har brug for et par nye sko i en større str end de gamle 🙂
  Der krydses fingre

  Like

 38. Heidi Kjær Jerking

  Jeg synes skoene har et fedt design med nogle flotte farver. Dem kunne jeg godt bruge til træning i motionscentret eller bare i det daglige hvor jeg er dagplejer, så går og står meget 🙂 Bruger str. 40,5

  Like

 39. Lizette Petersen

  De er så fantastisk flotte – og jeg er vild med skechers i forvejen, har et enkelt par som føles som et par hjemmesko 🙂 Jeg starter træning fra i morgen for at opnå den sidste del af et større vægttab, og jeg kunne godt bruge sådan et par til at træne i 🙂 Fantastisk design, det flotteste indtil videre, skøn farve (jeg er lidt tøset, så den passer lige til mig) og så er det jo skønt at de er behandlet så de ikke kommer til at lugte 🙂 Ihhhh hvor vil jeg gerne vinde den ❤

  Like

 40. Heidie jørgensen

  Det er lige et par sko for mig. Jeg står og skal have nye, men har ikke råd, de gamle er helt udslidte. De er rigtig flotte og så lyder det til at det er en sko der vil passe godt på mine fødder og ben, så jeg kan fortsætte min træning mange år endnu 😀 😀

  Like

 41. Gitte Sommer

  Det fede ved de nye Gofit3 er helt sikkert farven og vægten på skoen. Skoen er lidt pang uden at være for meget (til min smag) og så betyder det meget for mig, at skoen ikke vejer meget. At den fås i halve numre er klart en fordel og sidst men ikke mindst at skoen er fleksibel betyder rigtig meget.

  Jeg ejer i forvejen to par alm sko fra Skechers. Jeg bor nærmest i dem. Så er de her ligeså lækre vil jeg elske at bruge sådan et par i min træning. Jeg træner en del, men løbet har jeg måttet stoppe med en tid på en skade i min venstre side. Derfor træner jeg i center og herhjemme. Begge steder har jeg sko på og vil da elske at få lidt ekstra motivation med et par nye fede og lækre sko

  Like

 42. Annika Schönebeck

  Jeg er vild med alt ved de nye GOfit 3. Jeg har ejet et par løbesko fra Skechers og jeg elskede dem, desværre blev de slidt op efter mange kilometers løb.
  Jeg er vild med designet på den nye GOfit 3 sko, farverne er fine og feminine men ikke alt for tøset og det passer rigtig godt til mig. Jeg skal efter en pause, grundet en hælspore, i gang med crossfit igen og kunne virkelig godt bruge et par nye super fine sko. Derudover er det kun et plus, at det er meget let, men støttende sko.
  Jeg krydser fingre og håber inderligt, at jeg er den heldige, som får lov til at bruge mange mange timer i disse fantastisk fine sko. ❤️❤️

  Like

 43. Pingback: Power Walk programmer | Fitnesspigen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s