Kost Opskrifter

Lidt sundere banankage med kakao

11846160_10153463426951745_1956635970_n

Her kommer en opskrift på en lidt sundere Banankage.  Vi har i denne kage valgt at bruge majsmel, da dette er glutenfrit.   Du kan vælge at bruge en anden meltype, hvis du ikke har en gluten-sart mave.  Denne kage har et forholdsvis højt kulhydrat indhold, men kommer fra gode energikilder som havregryn. Det er perfekt når man skal ud at løbe langt eller skal til træning.

Banankage – Ingredienser 
2 modne bananer
2 æg
30 g kakaopulver
1 spsk flydnede sødemiddel
20 g havregryn
10 g proteinpulver (http://www.fitnesspigen.dk/linus-pro-nutrition/linuspro-whey100-Kakao)
1,5 tsk bagepulver
1 tsk vanillepulver
50 g majsmel eller anden meltype
1 spsk fiberhusk

Fremgangsmåde 
Blend bananer, sødemiddel og æg.
Tilsæt de tørre ingredienser.
Kom dejen i en form med bagepapir.
Bag kagen ved 175 grader ca. 25 minutter.
Pynt med mørk chokolade, glasur eller som i dette tilfælde guldstøv.
Mums – så er vi klar til træning!

Hilsen Fitnesspigen

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s