Kost Opskrifter

Protein banankage uden sukker og mel

En super lækker banankage rig på protein og helt uden mel og sukker. Den smager virkelig godt og kan spises som en hurtig og let snack inden træning, efter træning eller når den søde tand melder sig 😉

Ingredienser:

  • 3 æg
  • 3 modne bananer
  • 100 gram LinusProtein pulver med vanilje smag
  • 50 gram havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl laktose mælk eller mandelmælk
  • 3 spsk skyr neutral eller med vanilje smag
  • 70 % mørk chokolade til overtræk

    Fremgangsmåde:
    Forvarm ovnen på 175 grader. Mos bananerne med en gaffel og tilsæt æg, proteinpulver, bagepulver, havregryn, skyr, mælk og pisk det hele sammen. Bages i et smurt ovnfast fad eller kageform i cirka 45 minutter (175 grader). Når man kan stikke et træspyd i kagen, uden der kommer dej på spydet, er den færdig. Stil til afkøling. Smelt chokoladen i en gryde ved meget lav varme og overtræk kagen. Stil den herefter i køleskabet så chokoladen hurtigt kan stivne.banankage2

    UPS…. der har allerede været mus i kagen, her er den et HIT og så er den dejlig svampet i konsistensen 😉

    banankage1

    MUMS og nu er det tid til træning 😉

9 kommentarer

    1. Laktose er mælkesukker, som findes naturligt i mælk. Da jeg selv og rigtig mange idag er overførsom overfor mælkesukker, bruger jeg istedet laktosefri mælk og soya mælk som kan købes i stort set alle supermarkeder 😉

      Like

  1. Hvad hvis man ikk kan tåle skyr og andre mælke produkter må man undlade den skyr. Jeg få det så dårligt af skyr

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s