Kost Opskrifter

Glutenfri pølsehorn

Glutenfri pølsehorn
De er alt for lækre, sundere end de almindelige, perfekte som mellemmåltid, snack, til frokost med en grøn salat og et HIT til madpakken til hele familien 😉 Du kan gøre dem ekstra sunde med kyllingpølser og du kan tilsætte kerner og gulerod i dejen.
For at lave 6 stk. skal du bruge:
🔸4 æg
🔸1 dl skyr/creme fraiche
🔸2,5 spsk sukrin melis
🔸2 tsk bagepulver
🔸30g smør
🔸2,5 dl affedet mandelmel
🔸1/2 dl HUSK
🔸knivspids kardemomme
🔸3 pølser evt. kyllingpølser for et sundere valg 😉
🔸sesamfrø til pynt
Fremgangsmåde:
🔸smelt smørret.
🔸rør alle ingredienserne sammen til dejen.
🔸lad det stå og trække i 10-15 min.
🔸skær pølserne over så du har 6 halve pølser.
🔸læg 6 klatter dej på en bradepande med bagepapir.
🔸glat det ud med fingrene, er nemmest hvis fingrene er våde.
🔸læg pølserne oven på, og læg resten af dejen oven på pølserne.
🔸pynt med sesamfrø og bag dem ved 200 grader i 15-20 min.
🔸server pølsehornene med ketchup og sennep 😀
Velbekomme og god bagelyst herfra Fitnesspigen og Helenes sunde køkken 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s