Kost Opskrifter

Jordbær koldskål med marcipan kammerjunker

“Helenes sunde køkken” har været kreativ og lavet denne lækre sommer sag til os. Vi er vilde med koldskål og kan bare ikke få nok, men har savnet nogle variationer på kammerjunker. Det blev til marcipan kammerjunker, hvad siger I så, så bliver det vist ikke meget bedre 😉

Koldskålen:
🔸3 stk past. æggehvide
🔸2-3 spsk sukrin melis
🔸1/2 tsk vaniljepulver
🔸200 g cheasy skyr vanilje
🔸4 dl kærnemælk
🔸200 g friske jordbær

Fremgangsmåde:
🔸Pisk æggehviderne helt stive.
🔸Tilsæt sukrin og vanilje og pisk igen godt sammen.
🔸Vend skyren i, stille og roligt.
🔸Tag en stavblender og blend jordbærrene til pure.
🔸Vend jordbær pureen i ægge/skyrmassen.
🔸Tilsæt kærnemælken, og rør forsigtigt rundt.
🔸Stil koldskålen på køl, ind til den skal serveres😊

Kammerjunkerne 40-50 stk.
🔸100 g affedet mandelmel
🔸50 g sukrin melis
🔸1 tsk vaniljepulver
🔸30 g blødt smør
🔸1 tsk bagepulver
🔸2 æg

Fremgangsmåde:
🔸Rør alle ingredienserne sammen og samle dejen.
🔸Del dejen ud i 40-50 små stykker, rul dej til små kugler og tryk dem flade på en bageplade med bagepapir.
🔸Bag ‘kammerjunkerne’ i 15-17 min ved 195 grader. Høj øje med dem, så de ikke bliver for mørke😉
De bliver desværre ikke hård, men de smager skønt i koldskålen.

God sommer og god bagelyst😉

Håber den kan bruges😊

Sommer smil herfra Fitnesspigen og Helenes sunde køkken😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s