Kost Opskrifter

Jordbær tærte fyldt med proteiner

EN SMAG AF SOMMER 😉
Her har du en rigtig sommer opskrift, en frisk, lækker og en perfekt kage her til sommer.

Til en tærte (6-8 personer).

Bunden:
🔸1 æg
🔸50 g skyr
🔸80 g affedet mandelmel
🔸2 spsk Sukrin melis
🔸1 tsk bagepulver
🔸1 spsk smagsneutral olie til smørelse af tærteformen.
🔸30 g 70% chokolade til bunden når den er bagt.

Fyldet:
🔸2 bæger past. æggehvider (3 stk hvider).
🔸50 g lys fiber sirup fra sukrin
🔸200 g cheasy vanilje skyr

Fremgangsmåde:
🔸Rør dejen til bunden sammen.
🔸Smør tærteformen med olie.
🔸Tryk dejen ud i formen (hvis det klistre, så drys lidt mandelmel over).
🔸Bag bunden i 10 min ved 180 grader
tærte
🔸Når bunden er færdig bagt, ligger du chokoladen på bunden.
🔸Lad den smelte og fordel chokoladen ud på bunden.
tærte1
🔸Lad bunden køle helt af.

Fyldet:
🔸Pisk æggehviderne helt stive, hæld siruppen i og pisk det sejt.
🔸Vend skyren i æggehviderne med en dejskraber. (Du må ikke piske det sammen, for så pisker du luften ud af hviderne).

🔸Fordel fyldet på den afkølet bund.
🔸Skær 300 g jordbær i halve, og fordel jordbærrene på toppen af kagen.

jordbærtærte
Derefter er den klar til servering.

God bagelyst, og velbekomme herfra Fitnesspigen og Helene fra det sunde køkken ❤️

 

3 kommentarer

  1. Hvor vigtigt er det, at det er affedtet mandelmel og ikke bare alm. mandelmel. Er det ok at bruge alm. lys sirup?

    Like

  2. Jeg har ikke fiber sirup eller sukrin melis, har du nogle alternativer jeg kan anvende. Jeg har sukrin den røde pose, kan jeg benytte den istedet for melis?? For så er det da lige kagen jeg skal lave i weekenden 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s