Kost Opskrifter

Fitnesspigens spinatpandekager

2015-06-08 15.56.58

Hos Fitnesspigen er vi vilde med disse lækre og luftige spinatpandekager.   De har et højt indhold af proteiner og fibre.  Hvis du vælger,  at erstatte dine normale wraps, med disse grønne super-pandekager, så vil du få færre kalorier – og et bedre næringsindhold.  I følge skipper skræk bliver man stærk af spinat – vi tror at han ville være begejstret over disse pandekager 🙂  … Mums.

Spinatpandekager
70 g friske spinat blade
2 dl skummetmælk
3 økologiske æg
1 tsk salt
1 tsk peber
1 spsk fiberHusk
100 g fuldkornsrismel
2 tsk bagepulver
Frisk basilikum

Sådan gør du
Spinatbladende skylles grundigt med vand
Hak spinat i en minihakker.
Pisk æg, spinat og mælk sammen.
Tilsæt de tørre ingredienser: Rismel, bagepulver, fiberhusk, bagepulver,  frisk basilikum, salt & peber.
Lad dejen hvile ca. 5-10 min, så dejen bliver tykkere pga. fiberhusk der suger væsken.
Brug en suppeske til at fordele dej på panden, således at pandekagerne bliver lige store.
Steg pandekagerne på panden i olie ved relativt høj varme.
Se nedenstående for serveringsforslag.

Serveringsforslag
Oksekød med krydderier og løg.
Frisk salat fx. avocado, peberfrugt, revet gulerødder
Hytteost/revet ost
Frisk basilikum

Madpakkehit 
Kan nemt spises i madpakken – fyldt den fx. med kylling pålæg og rul den ind i staniol og spis grønsagerne “on the side”.

Bon appetit
Fitnesspigen
2015-06-08 15.49.47

2 kommentarer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s