Så tag dig dog for filan sammen kvinde!

michelle5

Ja her er hvad vi med garanti ved om dig – du er det stærke køn, som kvinde lever du i Danmark i gennemsnit. 82,7 år. Lad os tage udgangspunkt i at du som læser dette er ca. 31 år. Det vil sige at du har 51,70 år x 365 dage i et kalenderår = 18.870 dage tilbage sådan cirkus.

Hvor vil vi hen med dette, jo nu skal du høre……
Vores fiktive fitnesspige på 31 år har altså ca. 18.870 dage tilbage i sit liv, kan du så ikke tage x antal dage ud og bruge dem på at få nogle bedre vaner? Tit og ofte udskyder vi ting, opgaver og små projekter som vi burde lave og i 99 % af disse tilfælde har vi en virkelig latterlig undskyldning for ikke at få tingene gjort. En af de ting kunne være at vi skal træne mere, eller i det hele taget bare træne. Mange af Jer har et medlemskort til et fitness center, som I ikke bruger og hvorfor er det så svært at komme af sted?

Ja undskyld, men vi forstår det simpelthen ikke, kom nu af sted, byt de dårlige vaner som alligevel giver dig dårlig samvittighed, ud med en tur i træningscenteret og tag din veninde med.

Ja ja, det er nemmere sagt en gjort, det ved vi udmærket. Men du ved også at når du først kommer af sted, bliver din energitank total ladet op og du ser lige pludselig anderledes på mange ting i livet, DU BLIVER GLAD.

Et los i rumpen…..
Så nu vil vi gerne give dig et lille skub til at ændre en vane, således du kommer i gang og får en fast rytme med en god vane. Med rytme mener vi ikke tidspunkt for din træning og hvornår du f.eks. skal spise, men vi skal have brudt med den dårlige vane og det tager altså x antal dage, hvis du går ”all in” med Fitnesspigen.

En myte er at det typisk tager 21-29 dage at bryde en vane. Men det er ikke helt sandt, for det kommer helt an på hvilken vane du vil bryde og nyere forskning i vanebrydning viser at det nærmere tager 60 – 365 dage at bryde en vane.

Så det er altså ikke for at tage modet fra dig, for vi ville da hellere end gerne sælge dig idéen om de 21 dage 🙂

En ting kan vi love dig at hvis du følger fitnesspigen’s råd og holder dig topmotiveret hele vejen igennem, skal vi nok nå i mål sammen. Men der er altså ingen hokus pokus vane kur på 21 dage, glem det!

Hvad så efter forløbet med Fitnesspigen?
Heldigvis er forskerne enige om at din hjerne med tiden bliver mere bekendt med dine nye vaner og den så automatisk hellere vil en tur til Fitness end den vil sidde på din flade rumpe i sofaen 🙂

Tilmeld dig forløbet, det er sørme gratis
Nå men nu har du fået en lille opsang, nu skal du se at få dig tilmeldt, klik her,

Her vil du løbende få motivation og hjælp til at gennemføre forløbet sammen med os. Det bedste resultat får du hvis du tilmelder dig sammen med en veninde, så har I hinanden til at motivere udover os på Fitnesspigen.

Lad os så komme i gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s